Vi är intresserade av att producera en instruktionsfilm. Kan Klick data hjälpa oss?

Klick Data har producerat instruktionsfilmer och instruktionsvideo sedan 1992. Vi är experter på att ta fram ett manus, spela in och färdigställa instruktionsfilmer för alla ändamål och kunder. Vi har producerat långt över 600 produktioner och har en välbeprövad och uppskattad modell för detta.

Vi hjälper er visualisera en idé och samarbetar tillsammans med manus och syfte.

Vi strukturerar och tar fram manus. Vi spelar in i egenproducerade eller inhyrda studio och vi efternberabetar instruktionsfilmen til ett lämpligt format.

Vi distribuerar sedan er instruktionsfilm i det format som passar bäst. Vi erbjuder en plattform för lärande som ni kan leverera instruktionsfilmerna på: Klickportalen K3. Vi erbjuder givetvis att lägga in instruktionsfilmer i andra system som passar våra kunder.  

Vi har en rad referenser för genomförda projekt inom olika branscher. Hör av er till oss för en kostnadsuppskattning och idé så förverkligar vi er instruktionsfilm och gör den kundanpassad till er. Så hör av er till oss för skräddarsydda distanskurser och utbildningsfilmer!


Alla våra ekurser är producerade av oss på Klick Data. Vi skapar valfri kundanpassad instruktionsvideo från ax till limpa till er också som ni kan köra på webben eller offline.