Vad är en e-kurs från Klick Data?

Vad är en ekurs / e-kurs?

En e-kurs är en elektronisk kurs som är lagrad digitalt och som du kan ta /gå/ konsumera/ köra oberoende tid och rum för utlärningen., dvs. läraren behöver inte vara på plats när du behöver honom/ henne. Klick Data har alltid haft lärare i sina e-kurser (tidigare på vhs och cd-rom) av kött och blod som talar om hur det fungerar på ren svenska och går steg för steg online igenom som en guide eller tuturial som det också heter. En distanskurs om man så vill, men det är allt annat än distans för du har läraren närmare än något annat på marknaden. Ekurs är singular på svenska av det engelska ordet elearning, ett vedertaget branschbegrepp.

Jag vill lära mig ett program - hur gör jag då?

interaktiva kurserFördelen med Klick Datas e-kurser är att du får lärarledd steg-för-steg utbildning i alla dina dataprogram eller affärsutveckling direkt på skärmen Du beställer enkelt en e-kurs från Klick Data i vår webbshop och du är igång inom någon minut efter beställningen och får du ett loggin till Klickportalen K3 i vändande mail. Vi kan lova dig massor av nya spännande interaktiva e-kurser färdiga för leverans som är din levande lärare online guide och det som kallas tutorial/ tutorials !

Vad är Klick Data?

Klick Data AB (publ) levererar kunskapsutvecklingstjänster på Internet till företag och organisationer genom den egenutvecklade kompetensportalen Klickportalen K3 (kallas K3), se http://www.k3.nu. I K3 finns i grunden Klick Datas över 240 egenproducerade e-kurser och över 600 egenutvecklade tester och över 50 enkäter inom it- och affärsutvecklingsområdet som levererats till långt över 25000 kunder sedan starten 1992. Enligt Dagens Industri 090907 är vi de "äkta överlevarna" inom den svenska e-learningindustrin.

Vad är Klickportalen K3? 

Klickportalen K3 är ett webbaserat kunskapssystem för organisationer och individer som vill utveckla sin kompetens inom en rad områden. K3 har en rad funktionsmoduler som t.ex. Testproduktion Q3, Certifiering C3, Admin A3, Examina E3, Uppgift U3, Eget material D3, K3 Direkt Sök, Opinion O3 m.fl., som med sin enkla och kraftfulla samverkande funktionalitet ger alla företag, organisationer och individer ett smart webbaserat verktyg för att effektivisera sin kunskapsförsörjning och säkerställa kompetens och kvalitetssäkring inom alla områden till en låg kostnad med Klick datas onlineträning.

Vi är ett ledande företag inom e-utbildning i Sverige och K3 är ett begrepp precis som Google, Skype, Facebook och Twitter är det. Man går en e-kurs i K3.

Om ni behöver en referens på ett företag/organisation/utbildningsinstitut med liknande utbildningsproblem som ert och som löst det med Klickportalen K3 så kommer vi hitta det åt er i kundreferenslistan. Och det fina är: skulle vi inte göra det kommer vi ordna en funktion i Klickportalen till er som gör det och det kommer sen samtliga våra kunder tillgodo utan extra kostnad eftersom vi har en enkel och lättförståelig affärsmodell som kommer alla kunder till gagn och som blir billigare med tiden. Beställ en e-kurs idag eller kontakta oss för mer information och en fullskalig demo. Vi löser ditt individuella behov för stunden idag just nu och vi löser hela organisationens utbildninsgproblem långsiktigt med framtidens teknik. Idag. Med Klickportalen K3 får du all utbildning online och få onlineträning på dina villkor. 

Varmt välkomna.

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.