Steen & Ström Sverige AB driver en rad stora köpcentra och shoppingcentra i Sverige. Bolagets anställda medarbetare har nu tillgång till utbildning på nätet via onlinekurserna, testerna, medarbetarundersökningarna och kundenkätsverktygen från Klick Data i Klickportalen K3.

Vi välkomnar Steen & Ströms personal till Klickportalen K3 då HRbudgeten investerats i en Sitelicens. PS. Hittar ni ett bättre sätt att spendera HRbudgeten på än elearning som fungerar - köp det! DS

Precis som man själv väljer vilka affärer man går in i i Steen & Ströms köpcentra så väljer personalen som har tillgång till Klickportalen K3 på ett företag via en Sitelicens själv bland de över 230 ekurser och 658 tester, enkäter och medarbetarundersökningar som finns upplagda utöver det egentillverkade kundanpassade materialet. En av många fördelar med K3 som ger frihet till alla att gå utbildning när det passar bäst. Hemma eller på jobbet. När man har tid. I sin egen takt. Smarta företag viktar sin HRbudget till Klickportalen K3.