K3-W3_3Dfront2

Nu kommer e-kursen om Klickportalen K3. Ni hörde rätt. Vi har skapat över 200 interaktiva ekurser i alla möjliga dataprogram och affärsutvecklingskunskaper och kundanpassade datasystem i Klickportalen K3, men vi har aldrig förrän nu skapat en traditionell Klick Datakurs om vårt eget utbildningssystem, LMS- plattformen K3.

Nu släpps "Utveckla er med Klickportalen K3" som är en genomgång av K3 och alla dess olika moduler och verktyg med ekurser, tester, enkäter, undersökningar, cv, kundanpassade dokument, statistik, valideringar, certifieringar, sök, uppgifter, inställningar och testproduktion och mycket mer.

Eftersom Klickportalen K3 har utvecklats markant under de senaste åren, både i bredd, omfattning, kursutbud, verktyg och funktioner samt fått mångfaldigt fler användare har behoven av mer kunskap om systemet vuxit. De nya tillkommande funktionerna har kommit i allt mer fokus för HR-ansvariga , it-ansvariga, VDs och andra chefer som sett Klickportalen K3 som ett perfekt styrverktyg för att nå olika kunskapsmål i organisationen. Syftet med denna e-kurs är därför att bredda förståelsen och utbilda de befintliga administratörerna av Klickportalen K3, likväl som de tusentals användare av K3 som snabbt behöver en genomgång.

Nya kunder kommer snabbare att kunna utnyttja de produktivitetsvinster som uppstår och Klick Data kommer även lättare att nå nya kunder som kan enklare få en genomgång av K3 utan manuella demonstrationer. Alla de fördelar med e-learning generellt kommer givetvis även Klick Data till del gentemot sin målgrupp. Skomakarens barn kommer således få skor från att ha gått barfota en längre tid...

Lärare i e-kursen är den rutinerade Mattias Dahlqvist. Leverans av e-kursen om K3 kommer ske under maj. Klick Data kommer givetvis distribuera denna e-kurs via Klickportalen K3. Kapitelindelningen gör att adminverktygen ligger för sig och användaravsnitten för sig.

Läs mer om Administrationsverktygen i Klickportalen K3

PS. Somliga går med trasiga skor... http://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0 DS.