14. Optimal ekonomi med K3 i alla företagskulturer

Fördelarna med Klickportalen K3 blir lätt att se! Ring 08-667 4980 för en full demo och en offert!Företagskulturer är olika. Så är behoven som leder fram till ett investeringsbeslut i utbildningsplattformen K3.
Många av våra kunder vänder sig till oss och investerar i Klickportalen K3 i samband med att de har indentifierat ett specifikt utbildningsbehov inom it-området. Dessa blir ofta förbluffade över mångfalden och styrkan i Klickportalen K3 efter att de har fått en demo av systemet i sin helhet och förstår att det är ett genomtänkt system att växa i. K3 är fullt med ekurser men det är mycket mer än så. (Boka en demo av K3 här)

Andra vänder sig till oss efter EU- bidragbaserade kunskapssatsningar som t.ex. Mål 3-projekt. Vi har en rad referenser på företag som beviljats medel och valt att investera dessa medel i kompetenssatsning med Klickportalen K3.

Vissa företag har upptäckt att de fackliga kollektivavtalen innehåller utbildningstid som utnyttjats dåligt och därför lägger Klickportalen K3 som plattform för att tillgodose personalens lagliga rätt till egen kompetensförstärkning och avsätter tid i enlighet med avtalen som de har rätt till. Klickportalen K3 mäter genom Admin A3 hur mycket tid varje medarbetare utnyttjar denna tid.

Andra företag ser Klickportalen K3 som ren personalförmån och uppmanar de anställda att på eget initiativ gå valfritt antal kurser eller logga in på jobbet eller på kvällstid. Vissa företag utnyttjar möjligheten att låsa upp alla kurser på kvällstid (Inställning finns i Admin A3) men ger bara tillgänglighet till Officekurser på dagar. Det går givetvis att lära sig klippa sina hemvideos med Adobe Premiere eller ta egna semsterbilder med Så här fungerar din digitalkamera.

Andra organisationer tilldelar via administratören bara en kurs i taget mot att användaren går igenom den till fullo innan en ny kurs blir tilldelad. (Lördagsgodismetoden)

En av våra stora kundgrupper är skolor och utbildningsinstitutioner: De behöver alltid bra undervisningsmaterial som inte slits mekaniskt eller kluddas i, vilket gjort Klickportalen K3 till en succé i denna miljö. Vem lär lärarna alla it-programmen? Och alla elever kan ges stöd på sin individuella nivå. Med data borttaget som enskilt ämne i nya läroplanen blir det ännu viktigare att ha kunskap om dataprogrammen tillgängliga när man behöver. Det förväntas finnas. K3 ger en bas.

Kunskapsförsäkring ger garanti att alla får gå kurs på sin nivå. Några av våra kunder ser en investering i Klickportalen K3 som en försäkringskostnad. Man är försäkrad mot okunskap inom it-området och behöver inte lägga resurser på dyra akututryckningar eller inhyrda konsulter när kunskap fattas. Investeringen gäller samtliga inom målgruppen, även om alla inte kommer att utnyttja K3. Men om alla har tillgång till Klickportalen K3 slipper man analysera vilka som man skall skicka på kurs.

Andra smarta företag ser alla argument ovan som goda var och en för sig men talande och avgörande i sin helhet tillsammans. Ofta är inte knäckefrågan att investera- ofta är det fördelningen mellan HR-budgeten och IT-budgeten. Vad är support och vad är utbildning.

Vilket blir ert huvudargument? Att köra på som vanligt? Ingen utbildning eller sporadiska dyra heldagskurser till de som efterfrågar? Bara skicka de svagaste och låta de medelgoda stagnera eller klara sig själva? Acceptera att it-nivån är dålig överlag och ojämn och fortsätta se supportkostnaderna på it-system stå för merparten av it-budgeten?...Eller titta på möjligheterna med Klickportalen K3?

Klick Data har funnits i branschen sedan 1992. Klick Data har ett högt kreditbetyg hos UC m.fl. Det borgar för trygghet i investeringen. Vi KAN e-learning. Vi har över 500 produktioners erfarenhet av egna och kundanpassade produktioner. Vi finns kvar. 1,3 miljoner sålda e-kurslicenser i Sverige sedan 1992. Ni blir inte testpatrullen. Det fungerar och kostar lite pengar! I januari 2013 hade vi passerat en miljon (1000000!) startade ekurser i K3 och i september 2014 1,3 miljoner ekurser. SUCCÉ!

Så vad kostar en Sitelicens med Klickportalen K3?

Vi offererar ett pris och kommer med ett avtalsförslag efter en noga behovsanalys. Faktorer som bl.a. avgör priset är
  • antal anställda  
  • antal med PC 
  • kunskapsnivå och it-mognad på organisationen i stort 
  • akuta utbildningsbehov i specifika program. 
  • Om skola: antal lärare och elever.

Klickportalen K3 är ett perfekt utbildningssystem för it-utbildning och kunskap om affärsutveckling i alla organisationer, kommuner, skolor, komvux, datortek, förbund och företag under hela 10-talet. Smarta kurser- smarta kunder. Välkommen som kund till Klick Data!

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!