Nu kan du minska tiden det tar att skriva in webbadressen med 68%. Med 5 nedslag istället för 16 kan du logga in på k3.nu då vi idag har förvärvat en tvåstavig webbadress som kopplar dig till www.klickportalen.se. (som givetvis fortfarande också fungerar som webbadress) Gå till Klickportalen K3 nu via k3.nu !

Kortare och snabbare till kunskapen du behöver är Klick Datas fokus. Med ett bokmärke går det ju ännu snabbare och du vet väl också att du kan bocka för Kom ihåg mig under Lösenord vid inloggningen så går det ju ännu snabbare att logga in.

För SuperUsers har vi K3Direkt som ger sökfunktionen i Aktiveringsfältet, dvs. låter dig söka på ett begrepp som du vill ha förklarat av en människa genom att skriva in det direkt på raden längs ner i Windows.

Faktiskt mycket bättre än att gå och störa den där duktiga kollegan längs ner i korridoren. För Klick Datas lärare sitter inte försjunken i något annat utan väntar bara på att få förklara det du behöver få förklarat i dina dataprogram precis när det passar dig.