Molnet blir uppklarat med ny ekurs om Microsoft Office 365

Allt fler företag inser effektivitetsvinsterna med att jobba tillsammans över Internet med delade arbetsytor, gemensamma dokument och smidigare arbetsflöden. Det har av branschen döpts till molntjänster (eng cloud services) . Microsofts dominans inom arbetsverktyg i datorn med Word Excel, PowerPoint är snart två decennier lång och företaget har givetvis inte stått still i utvecklingen av tjänster i molnet. Med Microsoft Office 365 så etablerar sig Microsoft som ett professionellt verktyg för företag och individer som vill arbeta gemensamt i projekt med webben som plattform. 

Klick Data har därför tagit fram en ekurs som lär dig använda Office 365 och dess verktyg.

Mattias Dahlqvist har tagit fram en onlinekurs i Microsoft Office 365 som visar dig steg för steg hur du tar tillvara alla möjligheter som Office 365 ger.

Som vanligt ger Klick Data en enkel förklaring hur du använder molntjänsten Microsoft Office 365 med Sharepoint, Lync, OneNote och en genomgång av Office 2011 för Mac för att nämna en del av ekursinnehållet.Prognosen efter att ha gått kursen om Office 365 i Klickportalen K3 är "Uppklarnande moltäcke 365 dagar om året".