"Klick Data verkar ju kunna det här med e-learning.

Gör ni kundanpassningar?"

Anpassa e-kurserna till era önskemål! Vi skräddarsyr dem bara för er!

Har ni behov av att ta fram en egen personalutbildning eller göra en smart utbildningsinsats för ett program som ni använder? Hör av er till oss på Klick Data om ni vill ha kundanpassat. Vi har stor och bred erfarenhet av att ta fram kundanpassade elearningutbildningar med ett innehåll som till 100% styrs av er som uppdragsbeställare. Telia, KPMG, Alfa Laval, Vin & Sprit, PEAB, Inspectera, Företagarna m.fl. har tidigare anlitat oss i kundanpassade e-learningproduktioner internationellt och nationellt.

Utnyttja vår breda produktionserfarenhet och uppskattade pedagogik som fungerat för 100000-tals sedan 1992 med över 500 projekt av elärande! Hos oss är ni trygga. Vi kan,andas, brinner och lever passionerat för elearning! Varje dag. Vi levererar i ert befintliga LMS eller erbjuder distribution via Klickportalen K3.

Kundcase 1. När Vin & Sprit skulle introducera ett nytt internt marknadsföringssystem på engelska och lansera det globalt vände de sig till Klick Data. Vi tog fram allt från manus till färdig e-course och gjorde allt inom en deadline på mindre än 4 veckor i april 2006. Leverans i Klickportalen K3 över hela världen och nu har alla länder samma komponenter att hämta ner så att budskapet blir lika i Shanghai, Zürich och Sau Paulo.

Kundcase 2. När byggkoncernen PEAB insåg att man inte kunde flyga in alla som har inköpsansvar till huvudkontoret i Förslöv så vände man sig under 2007 till Klick Data som tog fram en e-kurs i PEABs inköpssystem PIA. Nu har man ett värdefullt komplement som fungerar som ersättning och repetition.

Kundcase 3. Livsmedelsbranschen har stort behov av utbildning inom området Livsmedelshygien och HAACP. När INSPECTERA 2008 skulle ta fram e-kurser för ändamålet valde man Klick Data som producentpartner med en erfarenhet av över 500 e-learningproduktioner. Samarbetet har utvecklats till fler produktioner efter det.


Kundcase 4. Riksorganisationen Företagarna använder ett eget säljstödsystem som de snabbt vill kunna utbilda till en rörlig personal. Innan de nyanställda kan komma igång och sälja in medlemskap till organisationen behöver de lära sig CRMsystem, som tidigare var en tidstung process. Under 2009 tog Klick Data tog fram en e-utbildning som var helt kundanpassad för deras behov och kapade utbildningstider och ledtid för nyanställda som gjorde e-kursinvesteringen snabbt lönsam.Skicka en intresseanmälan här. Välkomna!

PS. Man blir inte Ingmar Bergman för att man äger en filmkamera och det samma gäller elearning om man skaffar en skärmprogramvara. Väldigt många underskattar den fackkompetens som krävs för att få en kurs på skärmen att fungera. Manus, pedagogik, timing, klipp, längd, smink, intonation, rytm, lektionslängd, bakgrunder, skyltar, projektledning, övergångar pausering, teknik, plattform, övningsfiler, regisamspel, efterkontroll, rättstavning, Flashsekventiellanalyser, indexering, rendering, filhantering, studiomiljö, ljussättning och mycket mer. Allt skall fungera i samspel och verka hur enkelt som helst i slutresultatet. Vilket det då givetvis inte är om man saknar erfarenhet. DS.