E-learning med Klick Data- interaktiva kurser online med Klickportalen K3 är en succé

Klickportalen K3Med en Sitelicens av Klickportalen K3 spar alla organisationer stora kostnader genom tillgång till e-kurser direkt i datorn!Med en Sitelicens av Klickportalen K3 spar alla organisationer stora kostnader genom tillgång till utbildning med e-kurser, tester, enkäter, eget kundmaterial, uppgifter, medarbetarundersökningar, certifieringar och mycket mer direkt online!

Dessa sidor visar fördelarna med konceptet med Klick Datas interaktiva e-kurser och tester och enkäter och annan funktionalitet i Klickportalen K3 för att effektivisera verksamhet en riktat till företag, skolor, organisationer och alla olika individer med dess skilda behov i dessa.

Användningen av Klick Datas utbildningsportal Klickportalen K3 har exploderat ! Vi hade 4000 under 2006 som körde e-kurser vilket fick oss att fira med champagne. 2008 var det 130000 startade e-kurser i K3! Och under 2009-2016 har det fortsatt med nya rekord på löpande band som gjort oss till en DI Gasell 2013! Vi har under september 2015 passerat 1450000 startade ekurser i K3! Succé!

Vi gör kontinuerligt nya förbättringar varje dag på K3 i alla moduler som K3 består av för att erbjdua den bästa utbildningslösningen i molnet.  Kunderna har strömmat till i ökad takt sedan start och upptäckt fördelarna med att ha ett utbildningssystem på webben som fungerar och ANVÄNDS! Det innebär att det är LÖNSAMT för kunden. Stora kostnader kan sparas och utbildningsinsatser kan genomföras enkelt, snabbt och stärka kvaliteten på organisationens utbildningsbehov. Klockrent smart! Och värdet för kunden stiger över tiden.

 

K3 består av flera moduler som samverkar för att ge kunden den bästa molntjänsten inom utbildning på nätet

Klickportalen K3 är en ledande molntjänst för utbildning som innehåller moduler för e-kurser, testsystem, ledningsstyrsystem, kompetensinventeringsystem, kundenkäter, medarbetarundersökningar, schemaläggning, kunskapsintyg, statistiköversikt, valideringar och mycket mer verktyg för egenproduktion och kundanpassning för kompetensutveckling.

 

Klickportalen K3 - tredje generationens succé

k3

E-learning med Klick Data är ett begrepp i Sverige. Vi har sålt miljoner licenser av våra egenproducerade ekurser sedan start 1992 till över 25000 kunder. Vi har haft tre mediabärare av våra framgångsrika e-utbildningar under dessa år. Först fanns våra kurser på video (1992-1997), sedan på cd-rom (1996-2006) och nu- för all överskådlig tid framåt- på webben via Klickportalen K3 (2004 - till idag).  Dagens Industri kallar oss (per 090907) de enda äkta överlevarna inom e-lärande i Sverige. Inte så konstigt. Det fungererar med Klick Data. Och har alltid gjort. Vår erfarenhet- din trygghet! Du blir inte testpatrullen för att se om elearning "eventuellt" fungerar ... Klick Data med K3 är branchstandard i Sverige för e-learning. 2013 blev vi följdaktigt ett DI Gasell företag av Dagens Industri. 

Efter alla år i utbildningsbranschen brinner vi hetare än någonsin av iver att hjälpa våra kunder i nya färdigheter och leverera de smartaste verktygen och kunskapen med den interaktiva tekniken som effektivt medel. Idag levererar vi ett kunskapssystem som är mycket mer än våra ekurser. Idag är vi en strategisk utbildningspartner i alltfler större organisationer, som stärker hela sin kvalitets- och effektiviseringsprocess med Klickportalen K3 som bas med en tillförlitlig helhetslösning för kompetens i molnet. Det är vi stolta för.

Klickportalen K3!

 

E-learning som begrepp har länge stått och stampat. Det tar mycket längre tid än man tror för mycket ny teknik att tränga in under det sociala skalet och bli en naturlig del av vår vardag. E-learning med Klickportalen K3 är idag förbi detta sociala skal och är en naturlig del av företagens och individers vardag för kunskapspåfyllning precis som Google, Twitter och Facebook är del av den sociala strukturen. Utbildningsrevolutionen, som har sitt ursprung i it-revolutionen kom verkligen igång i samband med bredbandsutvecklingen i mitten av 00-talet, blommar nu ut för fullt. Har du en gång testat oss för utbildning online känns allt annat så förlegat. 10-talet blir därför det mest intressanta decenniet någonsin i branschen. Det är Klick Datas Klickportalen K3 ett levande bevis på.

Välkommen till Klickportalen K3- passion för kunskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funktioner i KlickportalenW3
E-kursspelare W3 är Klick Datas egna kursspelare med ett omfattande sökindex.

E3
Examina E3 är Klick Datas testmodul för alla former av kunskaps- inventering.

S3
Statistik S3 ger alla användare översikt av sina resultat med bla utskrift av diplom.

K3Direkt
K3Direkt gör det möjligt att skriva sökbegrepp som tar dig direkt till rätt avsnitt i en e-kurs.

A3
Admin A3 ger administratörer all översikt och kontroll av kompetens- utvecklingen och ROI.

I Uppgifter U3 styr admin kunskaps-inlärningen i K3 med tidsbestämda delaktiviteter.

Q3
Testproduktion Q3 är producent- verktyget som skapar certifieringar, enkäter, frågor och tester i Examina E3

D3
Med Egna Dokument D3 i Admin A3 blir K3 en smart kompetens- plattform för E-kursspelare W3 är Klick Datas egna kursspelare med ett omfattande sökindex.

O3
Med Opinion O3 skapar du interna medarbetar- undersökningar och externa kundenkäter.

C3
Alla resultat och erfarenhet samlas upp i K3s cv-verktyg Certifiering C3.