Ingen har undvikit Facebook som verktyget nr 1 för sociala medier... Jo, det skulle vara Klick Data i så fall.... Nu har vi i alla fall kommit loss och etablerat oss på nätverket som alla använder och som ger oss en rad fördelar med våra kundkontakter med support online för K3användare och de med tillgång till backofficesystemet Admin A3 .
Vi har nu satt upp två grupper (feb 2011) på Facebook för Klickportalen K3. Vill du följa oss och addera K3 till Facebook och även till Twitter kan du enklast göra det här.

Sammanfattning. Klick Data har skapat ett ledande system för kunskapsöverföring genom en smart lärplattform för utbildning online kallad Klickportalen K3 som ger alla företag, organisationer och utbildningsinistitut ett verktyg för kompetensöverföring och utbildningar online med ekurser, tester, medarbetarundersökningar och kunskapsprojektstyrning. Nu finns äntligen support för K3 på Facebook.  Välkomna.

 

Klick Data har nu massor av support för Klickportalen K3 på Facebook genom två Facebookgrupper. En riktar sig till K3 användare / users.

 

 

Den andra Facebookgruppen riktar sig främst till administratörer av Klickportalen K3. 

 

Så adderar du Klickportalen K3 som grupp på Facebook steg för steg.

1. Logga in på Facebook
2. Sök på ordet Klickportalen
3. Klicka på Gilla på våra 2 grupper (gör om för varje grupp) om du vill addera båda.

Du kan också enkelt addera dig till Facebookgruppen för Användare av K3 här.

Välkommen !
Läs mer om Facebook och Klick Data här.

Eng. This article is about how to add swedish elearning LMS system to Facebook with Klickportal K3 (called K3) for administrators and for users of K3.
Follow the Twitter flow and our group on Facebook for Klickportal K3 here.