Klick Datas VD aktiepresentation 17 mars 2010 Volvo Showroom

 

Klick Datas VD Erik Bolinder har hållt en medveten låg profil under flera års tid och ger därför sällan tid för presentation av bolaget utifrån aktieägarperspektiv. Det är Klickportalen K3 och den kundnytta som skapas kring bolagets utbildningssystem som är i centrum för bolagets verksamhet och profil. Bolaget har därför levt ett undanskymt liv på Aktietorget sedan 2004. Ett av undantagen från detta var när det hölls en presentation av olika bolag på de mindre listorna under ledning av StockonTV på Volvo Showroom i Kungsträdgården i Stockholm den 17 mars 2010. När bolaget nu närmar sig 500000 startade e-kurser i Klickportalen K3 så finns det ett ökat intresse att veta mer om bolaget Klick Data. 

Du hittar presentationen via Aktiespararna här (Ca 25 min) : http://www.aktiespararna.se/artiklar/Webb-TV/Filmer-fran-StockOnTv/Webb-TV-Stockontv-Dagen--Klick-Data/
En kort presentation (4:14) av med 5 frågor om bl.a. drivkrafter, framgångar och motgångar hittar du t.ex. här hos http://www.allabolag.se/tv.