Fyll igen kunskapshålen med Sökfunktion / K3Direkt

Med alla kraftfulla verktygsfunktioner i Admin A3 ger Klickportalen K3 mer valuta för utbildningsbudgeten.Klick Datas e-kurser (W3) är byggda med tanke på att det skall ta mindre än 10 sekunder att få lärarledd utbildning i det man behöver kunna. Alla e-kurser är därför omsorgsfullt indexerade för hand, vilket gör produktionstiden för oss på Klick Data lång och kostsam. Resultatet är dock att användarna får blixtsnabbt reda på det som han eller hon behöver kunna i sina dataprogram.
Det innebär att du och alla användare kan hitta till exakt det avsnitt du behöver genom Sökfunktion / K3Direkt. Ett bättre supportsystem har vi själva inte hittat i världen som tar tillvara e-learningens fördelar. Ingen har vårt indexerade söksystem Sökfunktion / K3Direkt inne i e-kurserna. Vi har som en kund uttryckte det "kombinerat det bästa från Google och det bästa från Youtube (lärarledd undervisning) och rensat bort det oväsentliga bruset.

Kort sagt: Skriv in ett sökbegrepp: t.ex. "pivot" och du kommer direkt till den lektion du behöver utan att försöka leta dig igenom en hel e-kurs .

Om du vill kalla Klickportalen K3 för Sveriges bästa supportsystem inom it så kommer vi inte förneka det du säger. Att lägga dyrbar tid på textbaserade system från t.ex. Microsofts opedagogiska hjälpmenyer eller pengar på andra externa supportsystem som bygger på samma princip är upp till var och en att göra, men har man testat Klickportalen K3 byter man ogärna tillbaka till annat. Och vi har inte hittat liknade system i USA, Europa eller Asien för den delen heller. Välkommen att prova Sökfunktionen och bilda dig en egen uppfattning.

Den största konkurrenten till Klick Datas Sökfunktion / K3Direkt är den s.k. korridorsutbildningen. Räkna ut vad det kostar ert företag när en person hos er som inte kan en funktion i ett dataprogram går över till grannen i korridoren och frågar honom hur man gör. Två personer står då produktivt stilla under 5-10 minuter och bryts upp i sin fokusering av något för företaget betydligt mer väsentligt , för ett kunskapsproblem som Klickportalen K3 löser på någon minut med hjälp av Sökfunktion / K3Direkt. Och åter igen: Om det är lätt att hitta rätt som det blir i K3 blir det använt och blir det använt så ger det valuta för investeringen.

Det riktigt intressanta är att närmare 30% av utbildningstiden hos Klick Datas kunder ur ett alternativkostnadsperspektiv läggs på kvällar och helger när företagets anställda inte har betald arbetstid. Då passar många på att sitta längre tid framför Klickportalen K3 och förkovra sig i sina dataprogram som företagen under åratal underviktat utbildningsinsatser för. med Klickportalen K3 blir det billigt, lönsamt och produktivitetshöjande. Det handlar om miljontals kronor per dag som vi på Klick Data effektiviserar verksamheter och undervisningen i Sverige. En investering i Klickportalen K3 gör inte ert företag till testpatrull för e-learning eller utbildning online. Medan du läser detta sitter kunskapstörstande människor runt om i landet och lär sig sina dataprogram. Och Sökfunktion / K3Direkt är en stor del av verktyget man använder för att hitta det man behöver kunna. Med över 100000 startade e-kurser under 2008 så vet vi att Klickportalen K3 fungerar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

GE Money Bank , Bokia m.fl. har liknande erfarenhet med K3.

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!

Funktioner i KlickportalenW3
E-kursspelare W3 är Klick Datas egna kursspelare med ett omfattande sökindex.

E3
Examina E3 är Klick Datas testmodul för alla former av kunskaps- inventering.

S3
Statistik S3 ger alla användare översikt av sina resultat med bla utskrift av diplom.

K3Direkt
K3Direkt gör det möjligt att skriva sökbegrepp som tar dig direkt till rätt avsnitt i en e-kurs.

A3
Admin A3 ger administratörer all översikt och kontroll av kompetens- utvecklingen och ROI.

I Uppgifter U3 styr admin kunskaps-inlärningen i K3 med tidsbestämda delaktiviteter.

Q3
Testproduktion Q3 är producent- verktyget som skapar certifieringar, enkäter, frågor och tester i Examina E3

D3
Med Egna Dokument D3 i Admin A3 blir K3 en smart kompetens- plattform för E-kursspelare W3 är Klick Datas egna kursspelare med ett omfattande sökindex.

O3
Med Opinion O3 skapar du interna medarbetar- undersökningar och externa kundenkäter.

C3
Alla resultat och erfarenhet samlas upp i K3s cv-verktyg Certifiering C3.