Företag , organisationer, utbildningsinstitut, myndigheter och kommuner är avtalskunder till Klick Data. Liksom olika fonder. Nu har Statliga Industrifonden sällat sig till kundskaran och väljer att lägga delar av sin utbildningsbudget på elearning med K3 genom att teckna ett Sitelicensavtal.

Även om de inte såg ett omedelbart behov för mer än ett fåtal personer (som var under minimiantalet för att teckna Sitelicensavtal) så såg de värdet i att ge dessa tillgång till hela Klickportalens utbud. Precis som ett smörgåsbord så valde de en Sitelicens före a la carte. Smart och ett tydligt bevis på att vi levererar högt värde till ett lågt pris och att det är svårt att hitta något som ger mer utbildning för utbildningsbudgeten än Klick Datas ekurser, tester, medarbetarundersökningar och kundenkäter.

Vi tror att fler kommer utnyttja möjligheterna med utbildning inom ramen för vårt Sitelicensavtal och vi hälsar Industrifonden välkomna som kunder.
Alla offentliga verksamheter, såsom skolor, lärcenter, universitet, gymnasieskolor, grundskolor, högstadieskolor mm. kan spara pengar och få mer ut av utbildningsbudgeten om man investerar i den kompletta lärplattformen för kunskap : Klickportalen K3. Kontakta oss för mer information och en demo av K3. Vi levererar till offentlig förvaltning bl.a. genom IT-avtal , dvs. ramavtal som tidigare hette Stako / Stakoavtal.