Advokatfirman Vinge med verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Bryssel, Shanghai och Hongkong har tecknat ett Sitelicensavtal för 100 medarbetare avseende utbildning i Microsoft Office 2010 via Klick Datas it utbildningar i Klickportalen K3.

Vinge är en av de största affärsjuridiska advokatbyråerna i Norden och ledande i Sverige. Klick Data har bl.a. använt Vinges tjänster i samband med due diligence 1997 i samband med att företaget blev publikt. Vi välkomnar alla assistenter och andra medarbetare till utbildningsmöjligheterna i Klickportalen K3 - passion för kunskap.


Klickportalen K3 är en eLearningplattform för företag som vill utbilda på nätet. K3 innefattar utöver ett brett utbud av interaktiva itutbildningar online i bla. Microsoft Office 2010 och Windows 7 ett nätbaserat system för kunskapshantering som företag kan växa med utifrån ett flerdimensionellt behovsspektra. Läs mer om fördelarna med utbildning på nätet och it-utbildning online.


Växla över till Klickportalen K3 som ger alla organisationer ett smart utbildningsverktyg på nätet med itutbildningar i botten i alla ledande program.