Nordens största leverantör av begagnade bildelar Atracco AB i Hedemora har valt en utbildningslösning med elearning online via Klick Datas LMS system Klickportalen K3. Satsningen syftar till att utbilda personalen i olika dataprogram och använda lärplattformen K3 för medarbetarundersökningar, kundenkäter och förenkling av internutbildning online inom företaget genom Klickportalens olika funktioner och moduler.

Atracco beräknar att både spara kostnader för utbildning genom den mängd av ekurser som finns att tillgå i Sitelicensavtalet och samtidigt höja kvaliteten på utbildningsinsatserna de närmsta tre åren genom det nya samarbetet med Klick Data som leverantör av utbildning på nätet.
Vi välkomnar Atracco som kunder och rekommenderar våra smarta kunder att välja smarta lösningar oavsett när bildelarna saknas eller när utbildning för personalen skall inhandlas, vilket givetvis sker online i båda fallen.

Vem skickar folk på dyra datakurser idag eller letar inte efter begagnade reservdelar till sin bil på nätet?

K3_film_45_Q3
Med Testproduktion Q3 kan Atracco skapa certifieringar och enkäter kopplkat till eget kursmaterial för sina anställda. Med Klickportalen K3 hjälper från Klick Data framgångsrika företag att spara utgifter.