Äntligen släpps mackurs online om Mac OS X Snow Leopard i Klickportalen K3

 

I takt med att macdatorerna blir allt mer vanliga och försäljningsframgångarna ökar för Apple, inte bara för mobila enheter som iPhone, iPod och iPad utan också för stationära datorer, som t.ex. iMac och MacBook blir kunskapsbehovet av att kunna hantera macmiljön och alla dess symboler, dokument och Finder allt större.

Nu släpper Klick Data därför äntligen en ny ekurs om operativsystemet Macintosh OS X Snow Leopard. Den nya interaktiva e-kursen "Grunderna i Mac OS X Snow Leopard" tar upp grunderna i hur man arbetar med en Macdator och hur systemet fungerar. Kursen är perfekt för de som enkelt och snabbt vill förstå hur en Mac fungerar och som tidigare har använt äldre Macar eller Windows och vill kunna handgreppen för att jobba med en Macdator utan kunskapsproblem.

Klick Data har gjort e-kurser om Macintosh förr. Vi älskar Mac passionerat och har själva använt oss av Macintosh sedan mitten av 80-talet och har tidigare lanserat mängder med utbildningar om Macintosh och dess operativsystem. (Läs t.ex. vår VD´s möte med Applegrundaren Steve Wozniak i samband med iPadlanseringen i april 2010) .
Men det var ett tag sen vi släppte e-kurser för Macintosh, specifikt för detta OS (operativsystem). Alla interaktiva e-kurser som Klick Datas har gjort de senaste 10 åren kan ses och köras i Klickportalen K3 via Apples webbläsare Safari eller FireFox för Mac. Så alla Macintoshanvändare har kunnat dra fördelar av Klick Datas pedagogik i bl.a. Adobes programvaror (Se t.ex. våra ekurser om CS4) sedan länge.

Nu är det sålunda hög tid och äntligen dags för en specifik ekurs, inspelad och gjord enbart för dig som har Mac och vill bli guidad runt av en expert! Vissa kallar våra ekurser för distanskurser men detta är inget vi vill kalla distanskurs för du har kunskapen närmare än något annat på marknaden och Klick Datas koncept med läarledd undervisning p åskärmen har visat sig vara en överlägsen utbildningsform i snart 20 år.

Klick Datas nya ekurs tar upp detta på ett smart och enkelt sätt med den erfarne macexperten Klas Wedin som guidar dig igenom hur du använder det senaste mac-os systemet som kallas Macintosh OSX Snow Leopard (version 10.6.0 eller senare) .

Beställ e-kursen om Macintosh Operativsystem OS X Snow Leopard här!

PS. Läs mer om det som borde kallats Snowleopard på Apple hemsida här. Har du det tidigare operativsystemet Tiger så är det FYI. ingen större skillnad utifrån kunskapshorisonten. Snow Leopard är en uppgradering som i huvudsak gjorde systemet mindre (du fick konkret mer på hårddisken och ett snabbare Tiger). Kursen är således helt perfekt även för dig som har Mac OSX 10.4 - 10.5.9 (Tiger) likväl för de som har Snow Leopard, dvs. 10.6.0 eller högre. DS.
PPS. OBS. Snowleapard blir felstavat. DS.