Windows

Vi kallar kurserna för e-kurser, / ekurser/ onlinekurser/ distanskurser/ onlineutbildningar / e-learningskurser , e-utbildningar, eutbildningar för att de är e=elektroniska, dvs. digitaliserade för att du ska kunna gå dem när det passar dig bäst.

Windows 8 är ett grafiskt operativsystem där du till stor grad använder ikoner och bilder för att hantera datorn. Många anser att Windows 8 är svårt och har en brant inlärningskurva. Kia Barwén förklarar och reder ut det krångliga på ett enkelt sätt!
795 SEK
I den här e-kursen lär dig Kia Barwén Forsberg att använda Windows 10 på ett effektivt sätt. Start-menyn är din naturliga startplats när du har loggat in i din dator. Till vänster på menyn syns de appar som du använder ofta, men du kommer lika lätt åt Utf
795 SEK

Vill du lära dig Windows 7? Har du ett operativsystem fullt med möjligheter och kan inte dra fördelarna av dem?
595 SEK
Kia Barwén hjälper dig att snabbt komma igång med nya Windows Vista. Hon ger dig kunskaper för ECDL modul 2 och lite till.
795 SEK

Windows XP Home och Professional är här och populärt bl.a. för att det är så snabbt vid start, snyggt och smidigt ur säkerhetsaspekterna.
695 SEK
Har ditt företag nyligen gått över till Microsoft Windows XP Professional från ett äldre operativsystem? Detta är en perfekt introduktion för alla XP-nybörjare på större företag.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.