Professionell Försäljning

Kurspaketet online som lär dig bli Säljproffs!

Ingen föds på BB till vare sig säljare eller ledare. Det är givetvis något man kan utveckla med talang och kunskap. I detta kurspaket får du veta och förstå de principer, de vedertagna och beprövade greppen och de framgångsrika tekniker som yrkesmänniskor inom framgångsrik försäljning under årtionden och århundraden vaskat fram som de bästa och som du också kan applicera i ditt försäljningsarbete.

All kunskap vi samlat har ett syfte- att göra dig mer framgångsrik som försäljare så att du kan nå högre kundtillfredställelse, fler avslut, bättre affärer och ökad lönsamhet för dig och för kunden. Kan det bli mer smartare win-win ?

Här är en perfekt säljutbildning för dig online- interaktiva lektioner som ger dig den bästa säljutbildningen som du kan få interaktivt

Du lär dig grunderna i försäljningen, skapar effektiva behovsstrukturer och intressanta leads. Du lär dig skriva bättre offerter. Du lär dig bearbeta kunderna i telefon, på möten och i butik. Du lär dig förhandla fram ett vinnande avtal för dig och för kunden. Dessutom har vi på toppen av detta lagt med vår grundkurs i ledarskap och en omfattande marknadsföringskurs och ledarskapskurs som gör att du kan sälja genom att styra både personal och marknadsföringsinsatserna för att nå dina försäljningsmål. Hur bra låter inte detta?

Kurspaketet är perfekt för hela företagets säljkår. som du med enkelhet kör online i Klickportalen K3. Det finns alltid något man kan lyssna på en stund innan dagens säljaktiviteter börjar t.ex..
Lärare i e-kurserna är Michael Strauss som ägnat över fyra år för att ta fram dessa kurser så bra som de skulle bli för att du skall bli den skickligaste av professionella försäljare inom vilket yrke som helst.

Du hittar inga säljkurser som är bättre än de här!

Kan vi inte övertyga om fördelarna med detta kurspaket till dig som vill lära dig direkt eller ansvarar för försäljningen på företaget till det här paketpriset och som vill ha en bättre och skickligare personal som säljer ännu mer... så återstår det bara alternativet för oss att mata duvorna på torget...

Du hittar inte en bättre säljutbildning eller säljkurser på marknaden till detta låga pris! Klick Data utbildar tusentals säljare i massor av säljutbildningar som vi har i våra ekurser inom området affärsutbildning. Skaffa denna säljkurs online idag !

Titel: Professionell Försäljning
Art.nr: KDSP-W3
Lärare i kurserna är:
Anders Rydell
Michael Strauss
Pris: 4995 kr exkl. moms

Professionell Försäljning
Pris per enhet (st):
4 995 SEK

Kursinnehåll:

Du får alla dessa säljkurser i detta kurspaket som är ett fullmatat med säljutbildning för dig som vill bli en duktigare säljare. Vår lärare är Mikael Strauss som utbildat tusentals och åter tusentals i kurser om säljkonsten. Alla dessa onlinekurser för säljare ingår till detta låga specialpris! (styckpris)

Grunderna i försäljning (995)
Effektiv behovsförstärkning (995)
Grunderna i Förhandlingsteknik (995)
Grunderna i Butiksförsäljning (995)
Grunderna i offertskrivning (995)
Att kommunicera med marknaden - en målgruppsinriktad kurs (995)
Grunderna i telefonförsäljning och telemarketing (995)

Dessutom har vi lagt till vår mest omtyckta säljkurs inom affärsutveckling:
Grunderna i Ledarskap (1295)

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.