Microsoft Powerpointkurser med tips från våra guider.

Powerpoint-kurser för Office 2010 och mer kurser om Office 2010 I över 15 år har vi hållit interaktiva Microsoft Powerpoint kurser där du dels lär dig funktionerna i programmet och dels lär dig presentationsteknik generellt, så att du når fram med ditt budskap till dina åhörare som tar det till sig. Tiotusentals användare kan vittna om betydelsen av att kunna programmet genom Klick Datas smarta kurser. Numera finns de givetvis tillgängliga online på Klickportalen K3.

Våra kurser inom Microsoft Powerpoint lär dig alla tips och funktioner du behöver för att skapa snygga Powerpointpresentationer i just den version som du använder. Kurserna finns med en guide både på engelska och svenska. Senaste kurserna just nu är Powerpoint 2010.

Klicka här för att köpa alla e-kurser för Office 2010 där även Powerpointkurserna ingår

 


Mattias Dahlqvist leder dig genom PowerPoint - version 2013!
995 SEK
Med Microsoft PowerPoint 2013 arbetar du snabbare och på ett roligare sätt. Och med Mattias Dahlqvist i studion blir det inspirerande och lärorikt!
995 SEK

Presentera bättre genom att lära dig Microsoft PowerPoint 2010 - Grunder, Klick Datas e-kurs som är en av många utbildningar online i Klick Datas kurspaket om Microsoft Office 2010.
795 SEK
Fördjupning; Klick Datas kurs om PowerPoint 2010 - Fortsättning med Mattias Dahlqvist ger dig allt du professionellt behöver kunna för att hantera presentationsteknik med all inbyggd smart multimediafunktionalitet i Microsoft Powerpoint 2010.
795 SEK

I Klick Datas e-kurs om PowerPoint 2007 - Grunder som ingår i Microsoft Office 2007 lägger Mattias Dahlqvist grunden för dina kunskaper i den senaste presentationstekniken.
795 SEK
I Klick Datas e-kurs om PowerPoint 2007 - Fortsättning som ingår i Microsoft Office 2007 leder Mattias Dahlqvist dig vidare i presentationstekniken.
795 SEK

Mattias Dahlqvist lär dig använda Micrososft PowerPoint så att dina presentationer blir kraftfulla och lätta att skapa.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.