Kurser inom personlig utveckling med tips från våra interaktiva guider.

Kurser inom personlig utveckling kan man aldrig få nog av. Ingen är perfekt så passa på att lära dig alla tips som bland annat våra guider delar med sig utav. Personlig utveckling är en resa utan mål som är ett intressant och spännande område att utforska.


Äntligen har vi samlat våra e-kurser inom affärsutvecklingsområdet med Jan de Laval i ett fullproppat e-kurspaket till specialpris!
4 995 SEK
Hur gör man egentligen för att få lite flyt och framgång i tillvaron? Jan de Laval visar dig hur du med övning och ihärdighet själv kan uppnå den konst som några få människor verkar vara födda med.
995 SEK

Visste du att du har mängder av kreativa egenskaper? Jan de Laval lär dig hur du utvecklar din inneboende skapandekraft.
995 SEK
Lär dig hantera din stress. E-kursen lär dig hitta reglagen att styra din stress så att du kan slappna av på jobbet och hemma för att få ut mer av livet.
995 SEK

Enkla övningar som gör underverk och sätter fart på de goda spiralerna som gör varje arbetsdag framför skärmen bättre!
298 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.