E-kurser i Microsoft Outlook med tips från våra guider.

Att skicka ett mail är normalt inga konstigheter. Men Microsoft Outlook är ett program som har så mycket mer att erbjuda. Vi på Klick Data har under många år försett våra kunder med Outlook kurser och alla tips därtill. Förutom Outlook 2010 har vi Outlook 2007 som finns både med en svensk och engelsk guide och givetvis tidigare versioner också. Vår Outlook kurser är mycket enkla, lättlärda och kostnadseffektiva. Förutom att de är populära och har lärt tusentals användare runt om i Sverige.

Klicka här för att köpa alla 10 e-kurser för Office 2010 där även kursen i Outlook 2010 ingår

 


I Klick Datas e-kurs om Outlook 2010 lär vår guide Mattias Dahlqvist dig hur du jobbar och arbetar med informationsflödet på jobbet med genom Microsoft Outlook 2010.
795 SEK
I Klick Datas e-kurs om Outlook 2007 som ingår i Microsoft Office 2007 visar Kia Barwén dig hur du organiserar och styr informationsflödet genom Microsoft Outlook 2007.
795 SEK

Mattias Dahlqvist lär dig sköta all informationsskyffling på jobbet i Micrososft Outlook 2003 där du får översikt och planering i kalendern, dina dokument, och givetvis dina e-postmeddelanden..
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.