Microsoft kurspaket

Microsoft kurspaket för bredare kunskap.

För de som vill ha en bredare kunskap än vad en enstaka kurs kan ge så har vi kurspaket med specialpriser. Här lär du dig Microsofts olika program på ett lätt, roligt och kostnadseffektivt sätt. Kunskapen kommer du förmodligen ha nytta av oavsett vilken anställning du har idag eller i framtiden eller för privat bruk.

Kurspaket - Microsoft Office 2010
Klick Data Microsoft Office 2010 Professional e-kurspaket

Kurspaket - Microsoft Office 2007
Klick Data Microsoft Office 2007 Professional e-kurspaket

Kurspaket - Microsoft Office 2003
Klick Lär dig Microsoft Office 2003 Standard
Klick Lär dig Microsoft Office 2003 Professional
Nyheterna i Microsoft Office 2003
Klick Learn Microsoft Office 2003 Professional (ENG)

Kurspaket - Microsoft Klassiker
Nyheterna i Microsoft Office XP
Klick Lär dig Microsoft Office XP Professional


innehåller kompletta ekurser i 2010 med Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook inkl. Nyheterna i Office för Officeversion 2010.
7 995 SEK
innehåller 11 kurser med Word, Excel, Access, PowerPoint, Publisher, Outlook inkl. Nyheterna i Office
7 995 SEK

Välkommen till Microsoft Office 2013.
995 SEK
Målet med kursen är att du ska lära dig dom olika delarna och förstå hur dom samarbetar, så att dom inte stör utan underlättar ditt dagliga arbete, vad du nu än gör på jobbet. Därför har jag ordnat den här e-kursen i sex avsnitt!
995 SEK

Microsoft Office för småföretagare är en e-kurs av Kia Barwén som specialinriktat sig på Officeanvändningen ur ett småföretagarperspektiv.
995 SEK
e-kurspaket Lär dig Office 2003 Standard innehåller 7 e-kurser i alla de centrala programmen som ingår i Microsoft Office 2003 Standard samt en nyhetskurs.
2 995 SEK

innehåller 11 kurser med Word, Excel, Access, FrontPage, Windows XP, PowerPoint, Outlook inkl. Nyheterna i Office 2003.
4 995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.