Generella nätverkskurser

Är du den som blivit tillfrågad att ta hand om nätverket på företaget ? Är du nätverksansvarig och vill ha ännu bättre koll eller vill delegera den kunskap du har till en medarbetare som behöver uppläras? Vi på Klick Data har massor av interaktiva e-kurser där våra guider lär ut tips om just nätverk och datanätverkslösningar brett och specifikt. Nätverkskurserna finns som interaktiva guider online på Klickportalen K3, vilket är det smartaste sättet att lära sig ett dataprogram eller färdighet.


Äntligen har Klick Data samlat ihop ett kurspaket som täcker nätverksbiten!
2 995 SEK
Kursen ger dig som är dataleverantör, datachef eller chef en övergripande introduktion till varför - och hur du skall bevisa värdet av din lösning och föreslagna investering.
995 SEK

Den här kursen hjälper dig förstå hur dina totala datakostnader är fördelade och hur du kan påverka och reducera dessa.
995 SEK
 
Det här är kursen för gör det självare som enkelt och snabbt vill lära sig installera ett W2000 nätverk utan att behöva gräva ned sig tråkiga manualer eller en massa tekniska detaljer.
995 SEK

En introduktionskurs till Microsofts revolutionerande nya strategi, som innebär ett helt nytt affärstänk.
995 SEK
Lär dig skydda nätverket och hantera internetanvändning och minska risken att bli exponerad mot problem av virus eller andra säkerhetsluckor.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.