CAD-program

Vi kallar kurserna för e-kurser, / ekurser/ onlinekurser/ distanskurser/ onlineutbildningar / e-learningskurser , e-utbildningar, eutbildningar för att de är e=elektroniska, dvs. digitaliserade för att du ska kunna gå dem när det passar dig bäst.


I fortsättningskursen av AutoCAD 2012 utnyttja du programmets intelligens och funktionalitet. Kursens mål är att du ska lära dig använda fler av de funktioner som finns i AutoCAD och som underlättar ritandet för dig.
1 295 SEK
Grundkurs i Autodesk AutoCAD 2008 är en nybörjar och grundutbildning i programmet AutoCAD som har över 7 miljoner licenserade användare i världen.
1 295 SEK

Ekurs om AutoCAD 2012, som är världens mest spridda CAD program, och finns hos mer än 10 miljoner registrerade användare världen över.
1 295 SEK
Du kommer i den här fortsättningskursen fördjupa dina kunskaper i AutoCAD och lära dig använda den intelligens som finns i AutoCAD.
1 295 SEK

Med grundkursen i AutoCAD LT 2008. Visar Helene Swärd dig att det är lättare än du tror att rita i datorn.
995 SEK
Vill du lära dig lite mer om AutoCAD LT 2008? Många nöjer sig med baskunskaperna, men varför inte använda programmet fullt ut?
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.