Lär dig Microsoft PhotoDraw för Office 2000

Microsoft PhotoDraw 2000 är ett vasst bildbehandlingsprogram som kommer med Office 2000 Premium. Kia Barwén utbildar dig i Klick Datas e-kurs om hur du bildbehandlar på Microsoftvis. Förvånande är att Microsoft gjort en så stark produkt och gjort så lite väsen av sig. Kalla programmet ett Photoshop med guider eller bildbehandling med automatlåda om du så vill. Kia ger dig en intresseväckare och drar med programmets hjälp ner svårigheten och inträdeshindren att jobba med bilder i datorn.

Microsoft PhotoDraw för Office 2000Microsoft PhotoDraw för Office 2000

 


Lär dig Microsoft PhotoDraw för Office 2000
Pris per enhet (st):
695 SEK

Kursinnehåll:

1. Komma igång
Miljön
Bakgrund
Bildlista
Skapa enkla objekt
Hämta format
Spara
2. Måla och rita
Målarverktyg
Teckningsverktyg
Konturer
Fyllningar
Texteffekter
Figurer
3. Retusch & Effekter
Inledning
PhotoDraw-objekt
Retuschera
Effekter
Bakgrund till PowerPoint
Webbeffekter
Animering

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.