Klick Datas Kurspaket - mängder med ekurser till specialpris

Klick Data har massor av e-kurser, dvs. digitala kurser som du kan gå när du vill i Klickportalen K3. När du har tid. I din egen takt. Till ett pris som motsvarar bråkdelen av vad du betalar på stan för en "riktig" lärarledd utbildning (som ju saknar repetionsmöjligheterna!).

Vi har dessutom lagt ihop många av dessa ekurser som "hör ihop" till attraktiva kurspaket som du kan köpa ännu billigare än varje kurstitel som ingår i paketet var och en för sig. Vilket är perfekt om man som individ vill lära sig sina program till oslagbart pris. För gruppen blir det allra billigast med en Sitelicens  men är du ensam och bara behöver lära dig Officepaketet, Adobeprogramvara, bokföring, försäljning eller vill utveckla dig med vårt paket Personlig Försäljning är våra kurspaket nedan här att föredra.

Det smidiga i Klickportalen K3 (där alla ekurserna distribueras i sedan 2006) är att du lätt kan hoppa mellan kurserna i dessa kurspaket när du skall repetera då vi har ett globalt sökverktyg där du enkelt kan hoppa direkt till det avsnitt du vill lära dig mer om utan att du vet i vilken av ekurserna som tar upp ämnet. Det ger överlägsen smidig inlärning när du som bäst behöver den.


innehåller kompletta ekurser i 2010 med Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook inkl. Nyheterna i Office för Officeversion 2010.
7 995 SEK
Behöver du lära dig alla programmen i Adobe Creative CS4? Orkar du gå igenom alla manualer? Har du tid och pengar för att gå dyra kurser på stan? Professionellt med hela Adobesviten för att göra hemsidor, flashanimeringar, broschyrer, bilder, logotyper oc
7 995 SEK

Ekurspaket för dig som vill starta eget och få lära sig allt väsentligt om bokföring, företagsekonomi och budgetering med bl.a Excel och bokföringsprogrsm.
4 990 SEK
innehåller 11 kurser med Word, Excel, Access, PowerPoint, Publisher, Outlook inkl. Nyheterna i Office
7 995 SEK

Med kurspaketet Klick Data Webben 2010 får du allt du behöver för att kunna bygga hemsidor för små och stora projekt. Du lär dig planera ditt webbprojekt, du lär dig de ledande webbverktygen Dreamweaver och Flash. Du får en grundkurs i HTML och fortsättni
5 970 SEK
Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Suzanne Rehnlund förklarar steg för steg bokföringens alla begrepp och lär dig bokföra i valfritt bokföringsprogram.
1 995 SEK

Äntligen har vi samlat alla våra säljrelaterade e-kurser i ett kurspaket. Du får 8 st e-kurser med all säljutbildning du behöver för att nå framgång inom försäljningsyrket, men du betalar bara för 5.
4 995 SEK
Äntligen har vi samlat våra e-kurser inom affärsutvecklingsområdet med Jan de Laval i ett fullproppat e-kurspaket till specialpris!
4 995 SEK

e-kurspaket Lär dig Office 2003 Standard innehåller 7 e-kurser i alla de centrala programmen som ingår i Microsoft Office 2003 Standard samt en nyhetskurs.
2 995 SEK
innehåller 11 kurser med Word, Excel, Access, FrontPage, Windows XP, PowerPoint, Outlook inkl. Nyheterna i Office 2003.
4 995 SEK

Mattias Dahlqvist är din guide genom CS3s Flash, Dreamweaver, Photohsop och CS3 paketets integration.
1 295 SEK
Så här har du aldrig kunnat arbeta tidigare, säger Adobe och kallar det för en Revoulutionerande integration. Vi på Klick Data håller med.
1 295 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.