nyheter-kunderna

knivsta-station

Klick Datas kunder är oftast trogna år efter år efter år. Det ger kontinuitet in i inlärningen och ger kunder trygghet och stabilitet samt visar på det starka behovet som finns av repetion.

Ett av många exempel på kunder som kompletterar och utökar sina licenser med Klick Data är Brandkåren i Attunda som släcker kunskapstörten i Micosoft Office med nya tilläggsbeställningar av nya licenser för ekurser i Klickportalen K3. 
Klick Data tackar för det långsiktiga förtroendet.

I Brandkåren Attunda ingår fyra heltidsstationer i Järfälla, Märsta, Sollentuna och Upplands-Väsby samt tre deltidsstationer i Knivsta, Sigtuna och Upplands- Bro. 

 

ESFlogo


Svenska ESF rådet satsar på utbildning de kommande åren från Klick Data genom att nyligen ha tecknat ett nytt Sitelicensavtal för sina 130 medarbetare. 

Myndigheten ESF arbetar inom viktiga områden såsom att de bl.a. finansierar många projekt som jobbar med kompetens-utveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. 
Klick Data är glada över att kunna stötta ESF på ett kostnadseffektivt sätt i deras arbete. 

Se mer om Svenska ESF rådet på www.esf.se


logo-x2-hallbo

Hallberg Bostadsstiftelse, som förvaltar förvaltar bostäder och olika typer av lokaler i Hallsbergs kommun har nyligen tecknat nytt Sitelicensavtal med Klick Data för sina medarbetare i Hallsberg som nu har tillgång till Klick Datas utbildningar i Klickportalen K3.

Ett av målen är att ha en hög servicenivå och vara klimatsmarta och ett enkelt sätt att uppfylla dessa mål är att erbjuda klimatsmart utbildning  till sin personal som får hög servicenivå genom den ständiga tillgången till kompetenshöjning och medarbetarundersökningar som Klick Data erbjuder. 

För mer information om Hallberg Bostadsstiftelse se www.hallbo.se

 

 

akademinorr-logo

Akademi Norr har tecknat ett pilotavtal med Sitelicens av Klickportalen K3. 

Akademi Norr är en samverkansgrupp av 13 kommuner i Västerbotten- och Norrland som aktivt jobbar med kompetensförsörjning med hjälp av ESF medel.
De kommer använda Klickportalen K3 för sina satsningar att stärka kompetensen genom Klick Datas ekurser , tester och medarbetarundersökningar.  

Se mer på www.akademinorr.se 

logo_raddingstjansten-hka_141108

Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen har nyligen tecknat nytt Sitelicensavtal med Klick Data avseende e-utbuildning via Sitelicens (SLA) avseende Klickportalen K3.

Räddningstjänsten HKA vill höja kunskapen generellt i IT kunskap samt i Microsft Office (MSO) produkterna. HKA vill även kunna arbeta med eget studiematerial som uppföljning på nätet, vilket är en av Klickportalens styrkor som interaktiv online plattform för utbildning till företag och organisationer.

Klick Data håller med Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen när de själva uttrycker det; "man behöver kunna mer idag än att bara släcka bränder". 

 

logo_karlshamnsbostader

Karlshamnsbostäder KABO har nyligen tecknat ett flerårigt Sitlicensavtal om onlineutbildning med Klickportalen K3. 

Satsningen syftar till att internt på ett effektivt sätt via webben utbilda bovärdar, göra medarbetarundersökningar, utbilda i Microsoft Office och Adobe programmen för samtliga medarbetar. Möjligheten att genom Klickportalen K3 genomföra framtida kundenkäter ger också Karlshamnsbostäder de möjligheter att använda K3 som kraftfull och effektiv bas för elearning. 

euromining_logo2

EuroMining AB, som är verksam inom gruvor, tunnlar, transporter, markarbeten, vägunderhåll, park, snö och service med mindre maskiner har nyligen tecknat ett utbildningsavtal med Klick Data där företaget får tillgång till onlineutbildning via Klickportalen K3 de kommande tre åren. logo_kungalvrorlaggeri

Kungälvs Rörläggeri AB har nyligen tecknat ett flerårigt Sitelicensavtal med Klick Data för 38 medarbetare. 

Primärt är e-kurserna i K3 det initiala behovet och över tid att även använda Klickportalen K3 som plattform för att distribuera interna styr-, kvalitets- och arbetsdokument med Eget Material D3 och Uppgifter U3 med efterföljande validering i Examina E3 och Testproduktion Q3.

Kungälvs Rörläggeri AB startade sin verksamhet 1933 och följer med sin samtid för att utveckla medarbetarna med elearning genom onlineutbildning via Klickportalen K3. 

logo_legosvitten

Legevisittens affärsidé är att driva verksamhet inom hälsa, vård och omsorg med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv.
Nu har företaget under 2014 stärkt sin personalutbildning genom ett Sitelicensavtal med Klick Data omfattande onlinekurser och tillgång till plattformen Klickportalen K3 för kunskapscertifiering för personalen. 

 

 

Kundnyheter;

2014:
Kronans Droghandel 2200 anställda med Att Arbeta med KEX och INtroduktionsutbildning (25K)
Santander Bank - Non Disclosure
Hyresgästföreningen Region Sydost , 58 st , 1 år (96K) 
AQ group , 150 anställda . 3 år, (90K) 
Karolinska Universitetessjukhuset Medicinsk Teknik (MT) , 3 år 30 (30K)
East Import Höör. 10 
Tanums kommun, 50 , 83K

2013:

Volvo Penta AB, utökning av befintligt SLA sedan 6 år i Olofström till att även omfatta verksamheten på IS/IT-avdelningen i Vara

Volvo AB, nytt SLA på Volvo HK Corporate Legal med en satsning på K3's utbud av MS Office & Windows e-kurser

Quadriga AB kompetensutvecklar med K3 i ett ESF-projekt, många väljer den kostnadseffektiva lösningen med e-kurser i en Sitelicens för att utnyttja kompetensutvecklingsstödet från Europeiska Socialfonden, låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa till med detta, MJ mail & tfnnr.

Svevia AB tecknar ny Sitelicens, gamla Vägverket Produktion, vilket innebär att både gamla VV Produktion och Vägverket Konsult i nuvarande Vectura änvänder K3 för sin kompetensutveckling.

Academedia Eductus AB tecknar nytt SLA i ett projekt för anställda i omställning i region Västra Götaland, e-kurser inom affärsutveckling och MS Office primärt.

Nordea Bank AB (publ) region Norr tecknar SLA för samtliga regionchefer och ledning på bankkontoren i syfte att bland annat höja nivån på Excelkompetensen.

Däckia AB kör på med SLA i ett pilotprojekt.

Malgomajskolan Vilhelmina har använt Klick datas e-kurser sedan över 10 år och uppgraderade aug 2012 till ett SLA för teknikprogrammet vid skolan då data som ämne försvunnit i GY11 läroplanen.

Sibylla biter tag i utbildningen med hjälp av K3 och ett SLA

Resurstorget förlänger sitt samarbete med KD och e-kurser för kompetensutveckling i ett nu 6 årigt SLA

Nokas Teknik säkrar kunskapen med K3 (Nokas värdeföretaget med pengahantering etc.)

AB Sandvik Coromant slipar fram ny kunskap i K3, nytt SLA maj 2012 vid Gimoverken

GE Money Bank förlänger sitt SLA med tester och validering med E3/Q3 till ett totalt nu 7 årigt SLA i dec 2012

Detta kanske räcker till att börja med?

Klädföretaget Odd Molly har tecknat ett Sitelicensavtal med Klickportalen K3 för sin anställda inom koncernen, som innefattar att alla medarbetare nu får en utbildningslösning online med Klickportalen K3.

kd_3people_120328

Allt fler företag får tillgång till Klick Datas utbildningslösning med Klickportalen K3 online genom att HR-chefen och IT-chefer tar kloka beslut för hur de skall använda utbildningsbudgeten på bästa sätt.


Samhall AB med över 20000 anställda har förnyat sitt Sitelicensavtal med Klick Data avseende utbildning online för koncernens medarbetare. Genom avtalet får Samhalls medarbetare över hela landet oavsett avstånd till kurslokaler tillgång till datautbildning online. Man får dessutom ett brett utbud av tjänster i Klickportalen K3 avseende generell kompetensutbildning online med bl.a. validering av kunskap i tester och medarbetarundersökningar som några exempel (se funktionslista för Klickportalen K3 här). 

Samhall AB har varit kunder ett antal år till Klick Data och får genom det förnyade samarbetet ytterligare fördelar i jämförelse med tidigare i syfte att nå ännu fler medarbetare, bl.a. genom textning av delar av kursinnehållet samt bättre stöd för tunna klienter.

För mer information av avtalet: Kontakta Peter Odengran på Klick Data, Tel. 08-667 4980 
För anställda som vill logga in i Klickportalen K3 : Klicka här för utbildning online hos Samhall  

 

KD_goingdowntrying_100314

Att skära i utbildningsbudgeten handlar inte om att sticka huvudet i sanden. Det handlar snarare om att både få ut så mycket som möjligt av varje investerad krona och ge så många människor i organisationen som möjligt tillgång till så mycket kompetenshöjande utbildning online som möjligt. Med Klickportalen K3 får små företag och stora företag, som Samhall med sina 20000 medarbetare, mest för utbildningsbudgeten.  

Ahlsell Sverige AB, ett ledande företag inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, har nyligen tecknat Sitelicensavtal med Klick Data för en del av personalen i Stockholm. Fördelarna med datautbildning online och dess kostnadsfördelar övervägde i beslutet. Inloggning till Klickportalen K3 sker alla dagar, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Elearningens generella fördelar av kostnadseffektivitet i kombination med Klick Dats pedagogik och djupa erfarenhet av dataundervisning och distansstudier digitalt online ger alla företag fördelar.

kd_fundera_120315

Det är inte så svårt att lista ut hur man enklast och smartast köper utbildning till personalen. Klickportalen K3 är lösningen allt fler väljer för onlineutbildning i molnet, vilket många idag kallar för distansstudier online.

Roslagsvatten AB, ett VA-företag som distribuerar dricksvatten och renar avloppsvatten för cirka 80 000 personer i 15 500 fastigheter i bl.a. Österåker, Vaxholm, Vallentuna och Knivsta har nyligen tecknat Sitelicensavtal med Klick Data som täcker utbildning online för personalen avseende datautbildning och alla tester, valideringar och undersökn ingsverktyg i Klick Datas lärplattform Klickportalen K3 som sparar utbildningskostnader för alla företag som vill maximera sin utbildningsbudget och samtidigt ge personalen en frihet att vidarutbilda sig online på tider som passar bäst.

Klick Data välkomnar Roslagsvatten som nya kunder och gillar för övrigt alla företag som inte låter utbildningskostnaderna rinna iväg. 

KD_kostnad_1hr_b_120208


Det finns mycket utbildningskostnader att spara på att gå över till Klickportalen K3

Trafikverket i Borlänge har investerat i elearning för sina 6500 anställda med utbildning online genom att teckna Sitelicensavtal med Klickportalen K3 via avrop av inköp av utbildning mot IT-ramavtalet som Klick Data har med Addskills, (se Avrop av utbildning för stat och kommun 2012 genom IT ramavtalet ) .

Trafikverket hette tidigare Vägverket och var en av Klick Datas största kunder av utbildning online under slutet av 1990-talet innan teknikutvecklingen med Klick Datas interaktiva ekurser döptes till online-utbildning och övergick till nätbaserad utbildning online. Vi välkomnar våra gamla kunder välkomna tillbaka till Klick Data och de anställda kan logga in på www.trafikverket.klickportalen.se 

K3_Content_utbildning_online_120120

Klickportalen K3 har utvecklats till en ledande plattform för utbildning online sedan Vägverket var kunder i slutet av 1990-talet. När Trafikverket tecknade avtal i januari 2012 så är egenproducerade e-kurser en del av tjänsteutbudet i Klickportalen K3´s breda funktionsutbud och innehåll. Se mer om funktioner och fördelar med en Sitelicens via länkarna i denna artikel.