Introduktion till Windows 98

En interaktiv CD-ROM kurs för dig som vill lära dig använda en dator med operativsystemet Microsoft Windows 98. Dra fördelar av det operativsystemets alla förbättringar som Active Desktop, programmenyförändringarna m.m. Kursen är främst riktad till dig som är nybörjare av datorer, men är en perfekt genomgång för dig som använt datorer en tid och som behöver täcka in ett och annat som du aldrig tagit dig tid att lära dig. Nu när du kanske har en ännu häftigare och snabbare dator än tidigare, vore det inte hög tid att behärska grunderna?

Titel: Introduktion till Windows 98
Art.nr: W98-W3
Lärare: Kia Barwén
Speltid: 3h 10min
Pris: 695 kr exkl. moms

Introduktion till Windows 98
Pris per enhet (st):
695 SEK

Kursinnehåll:

1. Windows miljön
Musen
Fönster
Skrivbordet
Aktivitetsfältet
Start
Skrivbordsvy

2. Organisera och sök
Mappsystem
Ändra mappstruktur
Skapa genväg
Utforskaren
Sökning
Kopiera och radera

3. Tillbehör

Anteckningar
WordPad
Paint
Urklipp
Spara
Skriv ut

4. Installera

Plug and Play
Lägg till skrivare
Modem
Program
Packade filer
Teckensnitt

5. Internet

Anslut till Internet
Outlook Express
Internet Explorer
Favoriter & kanaler
Hämta hem program
FrontPage Express

6. Inställningar

Kontrollpanelen
Active Desktop
Systemverktyg
Schemaläggaren
Start-menyn
Hjälp

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.