Introduktion till Windows 2000 Professional

Introduktion till Windows 2000 är en grundkurs i operativsystemet Microsoft Windows 2000 Professional. Du lär dig hantera datorn utifrån förutsättningen att du är nybörjare. Ingen kan lära sig allt om ett så komplext operativsystem som Windows 2000. Syftet med denna kurs är att du ska få en privatlärare som lotsar igenom dig till det viktiga och centrala så att du får helhetsgreppet klart för dig och som gör dig bekväm med termerna och de vanligaste och mest användbara delarna så att du kan kalla dig normalanvändare.

Klick Datas interaktiva kurs med Kia Barwén lär dig Windows 2000. Du får tipsen om hur du bör köra en dator som om det beskrevs av din bästa kompis som fyller dina kunskapshål utan att du ska behöva leta dig igenom tjocka manualer eller fylla din tid framför skärmen med frustration. Så enkelt är det. Välkommen till Klick Datas pedagogik om du inte testat oss förr.

Elle ger toppbetyg till Klick Datas Windows 2000-kurs.
Tidningen Elle gav i sitt juni 2001-nummer betyget "Omdöme: Utmärkt" till Klick Datas e-kurs Introduktion till Windows 2000.

 

"(Utmärkt) I synnerhet för novisen, men även vana användare lär sig nya saker på de tre timmarna", konstaterar modemagasinet.
 Windows 2000 Professional kursWindows 2000 Professional kurs

Titel: Introduktion till Windows 2000 Professional
Art.nr: IW20-W3
Lärare: Kia Barwén
Speltid: 2h 55min
Pris: 695 kr exkl. moms

Introduktion till Windows 2000 Professional
Pris per enhet (st):
695 SEK

Kursinnehåll:

1. Komma igång
Inloggning
Musen
Fönster
Aktivitetsfältet
Start-menyn
Avsluta

2. Hålla ordning
Mappar
Kopiera & flytta
Utforskaren
Skapa genvägar
Papperskorgen
Söka

3. Tillbehör

Hantera text
Formatera
Spara
Bildhantering
Urklipp
Skriva ut

4. Installera komponenter

Plug & Play
Installera maskinvara
Teckensnitt
Program
Packa upp filer
Avinstallera

5. Kommunicera

Nätverksanslutning
Mina nätverksplatser
Internet Explorer
Favoriter
Hämta program
Outlook Express

6. Anpassa

Active Desktop
Teman
Autostart
Verktygsfält
Systemverktyg
Hjälpfunktion

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.