Adobe Illustratorkurser med tips från våra guider.

Lär dig Adobe Createive suite CS4 11 e-kurser i ett paket !! Adobe Illustrator har länge varit det absolut ledande programmet för att skapa illustrationer och logotyper. Vi på Klick Data saluför Adobe Illustrator kurser på ett mer kostnadseffektivt sätt genom våra interaktiva guider som finns tillgängliga dygnet runt alla dagar på året. Nu senast har vi en kurs för nybörjare och en fortsättningskurs i Adobe Illustrator CS4. Ett kostnadseffektivt och roligt sätt att lära sig.

Lär dig Adobe Creative Suite CS4 11 e-kurser i ett paket där även Adobes Illustratorkurser ingår!


Din interaktiva guide Mattias Dahlqvist tar dig genom en omfattande genomgång Adobe Illustrator CS4. Efter kursen kommer du att behärska de kraftfulla verktyg och funktionerna!
995 SEK
I den här kursen visar Mattias Dahlqvist dig nyheterna med version CS6. Den största nyheten är att hela programmet är skapat på nytt. En helt ny bas som tar oss in i 64-bitar minneshanteringen och då även att alla paneler är uppdaterade med små nya hante
995 SEK

Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i Adobe Creative Cloud 2014!
995 SEK
Illustrator CS4´s forsättningskurs ger dig en fördjupad kunskap i programmet och dess funktioner.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.