Allmänt

Vi kallar kurserna för e-kurser, / ekurser/ onlinekurser/ distanskurser/ onlineutbildningar / e-learningskurser , e-utbildningar, eutbildningar för att de är e=elektroniska, dvs. digitaliserade för att du ska kunna gå dem när det passar dig bäst.

Lär dig använda Facebooks alla styrkor och fördelar och bland annat hantera alla inställningar så du visar dina facebookvänner det du vill och utnyttjar fenomenet Facebook till din fördel med hänsyn till din integritet.
298 SEK
595 SEK
Du sparar: 
50.00%
Bli lite säkrare och klokare i ditt dator användande, Kia Barwén hjälper dig att lära känna och behärska din dator.
398 SEK

En interaktiv ekurs med Klas Wedin som guidar dig runt i hur operativsystemet i en Macintosh fungerar med Mac OSX Snow Leopard.
595 SEK
Köpt ny digitalkamera? Allt fler skaffar sig en digitalkamera. Det är inte längre bara att lämna in rullen i ett kuvert och vänta på posten.
695 SEK

- en e-kurs om hur du snabbt hakar på Skype- trenden och minimerar dina telefonkostnader
298 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.