Grundkurser

Vi kallar kurserna för e-kurser, / ekurser/ onlinekurser/ distanskurser/ onlineutbildningar / e-learningskurser , e-utbildningar, eutbildningar för att de är e=elektroniska, dvs. digitaliserade för att du ska kunna gå dem när det passar dig bäst. Det finns massor av grundkurser, nybörjarkurser och interaktiva kurser för dig som är grön på datorer och vill komma in i itsamhället med bättre grundkunskaper. Grundkurser i operativsystem i datorer eller data innebär att du lär dig hantera datorn när du slår på den för att styra de grundläggande funktionerna i en pc eller en mac, som tex öppna och stänga program, spara rätt och hitta det du samlar på dig av texter, bilder och filmer.

Beroende på vilken dator du köpt har Klick Data e-kurser som är lärarledda guider direkt på skärmen. De är perfekta för dig som är ny i ett ämne för du kan backa och repetera hur många gånger som helst. Ingenting är självklart när man är ny inom ett ämne och det tar våra pedagogiska handledare på skärmen hand om. ikurs skulle man kunna säga, men e-kurs är det vi kallar och med det menar vi en elektronisk kurs i den bemärkelse att du tar kursen på dina villkor på skärmen.

Det är något som fungerat med Klick Data sedan 1992 så vi har utbildat 100000-tals svenskar i grundläggande kunskaper i dataprogram av alla dess slag. Varmt välkommen att prova någon av våra grundkurser i detta sortiment nedan som täcker operativ , Skype internet och mail och alla viktiga facktermer och handgrepp som du förväntas kunna.


Vill du lära dig Windows 7? Har du ett operativsystem fullt med möjligheter och kan inte dra fördelarna av dem?
595 SEK
Lär dig använda Facebooks alla styrkor och fördelar och bland annat hantera alla inställningar så du visar dina facebookvänner det du vill och utnyttjar fenomenet Facebook till din fördel med hänsyn till din integritet.
298 SEK
595 SEK
Du sparar: 
50.00%

Windows 8 är ett grafiskt operativsystem där du till stor grad använder ikoner och bilder för att hantera datorn. Många anser att Windows 8 är svårt och har en brant inlärningskurva. Kia Barwén förklarar och reder ut det krångliga på ett enkelt sätt!
795 SEK
I den här e-kursen lär dig Kia Barwén Forsberg att använda Windows 10 på ett effektivt sätt. Start-menyn är din naturliga startplats när du har loggat in i din dator. Till vänster på menyn syns de appar som du använder ofta, men du kommer lika lätt åt Utf
795 SEK

Kia Barwén hjälper dig att snabbt komma igång med nya Windows Vista. Hon ger dig kunskaper för ECDL modul 2 och lite till.
795 SEK
- en e-kurs om hur du snabbt hakar på Skype- trenden och minimerar dina telefonkostnader
298 SEK

Köpt ny digitalkamera? Allt fler skaffar sig en digitalkamera. Det är inte längre bara att lämna in rullen i ett kuvert och vänta på posten.
695 SEK
Har ditt företag nyligen gått över till Microsoft Windows XP Professional från ett äldre operativsystem? Detta är en perfekt introduktion för alla XP-nybörjare på större företag.
995 SEK

Windows XP Home och Professional är här och populärt bl.a. för att det är så snabbt vid start, snyggt och smidigt ur säkerhetsaspekterna.
695 SEK
Bli lite säkrare och klokare i ditt dator användande, Kia Barwén hjälper dig att lära känna och behärska din dator.
398 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.