Interaktiva ekonomikurser med tips från våra guider.

Ekonomikurser är något som alla har nytta av. Oavsett om du är privatperson, har en enskild firma eller är anställd i ett multinationellt koncernföretag så måste alla kunna och förstå mer om läran om ekonomi- hur du hushåller med resurser. Våra e-kurser inom området är ekonomikurser som är perfekta interaktiva lärarledda guider som leder dig ekonomiämnet på ett enkelt och roligt sätt. Vi har t.ex. bokföringskurser i 3 delar, koncernredovisningskurser i 2 delar och mer omfattande ekonomikurs för just småföretagare. Givetvis har vi även kurser i rena ekonomiprogram, som t.ex. det ledande Visma Admin 500 och utbildning i löneprogram som Visma Lön 300. Gå en ekonomikurs som ekurs med Klick Data online idag!


Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Suzanne Rehnlund förklarar steg för steg bokföringens alla begrepp och lär dig bokföra i valfritt bokföringsprogram.
1 995 SEK
Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens alla begrepp.
1 995 SEK

Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 1 av 3.
695 SEK
Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 2 av 3.
695 SEK

Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 3 av 3.
695 SEK
Vill du lära dig bokföra och kunna alla smarta funktioner i det populära bokföringsprogrammet VISMA Admin 500? Då är detta en perfekt guide och kurs för dig! Klick Datas har tagit fram en e-kurs som du tar online direkt i Klickportalen K3 på dina villkor
795 SEK

Använder du Visma Lön 300 och vill lära dig programmet på enklaste och kortaste tid? Då är Klick Datas interaktiva e-kus perfekt för dig. Här får du en lärare på skärmen som är din guide som steg för steg. Förklarar Visma Lön 300 och dess funktioner, meny
595 SEK
Tycker du att ekonomer pratar ett fikonspråk? Vill du ha bättre kläm på vad alla begreppen egentligen betyder och hur man använder dem?
1 295 SEK

Del 2 visar hur budgeten fungerar som ett verktyg för planering och styrning av verksamheten.
1 295 SEK
Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 1 går igenom bl.a. historik, bakgrund, lagar samt förvärvsmetoder.
1 995 SEK

Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 2 tar bl.a. upp dotterföretag, koncernanalys och kassaflödesanalys.
1 995 SEK
Microsoft Office för småföretagare är en e-kurs av Kia Barwén som specialinriktat sig på Officeanvändningen ur ett småföretagarperspektiv.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.