Kurser inom affärsutveckling

Utveckla säljkompetensen med<br />Klick Datas Professionell Försäljning Affärsutveckling är något alla företag är i behov av ständigt. Även om det kan vara svårt att återspegla i form av interaktiva kurser, så går det ändå att gestalta med en bra guide och ett väl genomtänkt kursinnehåll. Säljare har hittat motivationen, agera mer professionellt i säljprocessen. De lär sig att planera säljsamtal, boka besök, kroppsspråk, kommunikation, skriva offerter och komma på avslut. Ekonomiadministratörer på alla nivåer har haft nytta av våra bokföringskurser och företagsekonomikurser.

Utveckla säljkompetensen med Klick Datas Professionell Försäljning


Lär dig de vedertagna tekniker som gör dig till en bra ledare. Michael Strauss guidar dig.
1 295 SEK
Ekurspaket för dig som vill starta eget och få lära sig allt väsentligt om bokföring, företagsekonomi och budgetering med bl.a Excel och bokföringsprogrsm.
4 990 SEK

Lär dig använda Facebooks alla styrkor och fördelar och bland annat hantera alla inställningar så du visar dina facebookvänner det du vill och utnyttjar fenomenet Facebook till din fördel med hänsyn till din integritet.
298 SEK
595 SEK
Du sparar: 
50.00%
Michael Strauss har gjort en introduktionskurs för dig som vill bli en duktig säljare och behöver veta vad som krävs.
995 SEK

Michael Strauss kommer i denna interaktiva e-kurs stärka ditt företags säljresultat. Sälj mer genom att använda en av världens mest användbara uppfinningar- telefonen!
995 SEK
Lär dig att kommunicera effektivt med marknaden! Anders Rydell hjälper dig att få en strategi för din marknadskommuniktion!
995 SEK

I den här kursen kommer du att få lära dig HUR man serverar sitt budskap och har rätt sändarteknik när du skall argumentera för att få din vilja fram. Jan de Laval tar upp argumentationens struktur, grundläggande retorik samt många typer av argument.
995 SEK
Förhandlingsteknik är ett mycket effektivt och lönsamt sätt att få som du vill. Vill du att ditt företag ska göra affärer med ett annat företag? Vill du ha ett jobb? Vill du ha högre lön? Vill du bestämma kvällens middag? Vill du slippa diska efter? Allt
995 SEK

Vill du lära dig bokföra och kunna alla smarta funktioner i det populära bokföringsprogrammet VISMA Admin 500? Då är detta en perfekt guide och kurs för dig! Klick Datas har tagit fram en e-kurs som du tar online direkt i Klickportalen K3 på dina villkor
795 SEK
Använder du Visma Lön 300 och vill lära dig programmet på enklaste och kortaste tid? Då är Klick Datas interaktiva e-kus perfekt för dig. Här får du en lärare på skärmen som är din guide som steg för steg. Förklarar Visma Lön 300 och dess funktioner, meny
595 SEK

Tycker du att ekonomer pratar ett fikonspråk? Vill du ha bättre kläm på vad alla begreppen egentligen betyder och hur man använder dem?
1 295 SEK
Del 2 visar hur budgeten fungerar som ett verktyg för planering och styrning av verksamheten.
1 295 SEK

Butikssäljjobb är ett fantastiskt jobb. Michael Strauss hjälper dig i e-kursen Grunderna i Butiksförsäljning med strategi och målformuleringar.
995 SEK
Microsoft Office för småföretagare är en e-kurs av Kia Barwén som specialinriktat sig på Officeanvändningen ur ett småföretagarperspektiv.
995 SEK

Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 1 går igenom bl.a. historik, bakgrund, lagar samt förvärvsmetoder.
1 995 SEK
Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 2 tar bl.a. upp dotterföretag, koncernanalys och kassaflödesanalys.
1 995 SEK

I den här kursen kommer Michael Strauss att lära dig mycket om behov. Behov är centrala i försäljning. Inte bara kundens behov utan även dina behov som säljare och människa.
995 SEK
Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens alla begrepp.
1 995 SEK

Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 1 av 3.
695 SEK
Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 2 av 3.
695 SEK

Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 3 av 3.
695 SEK
Michael Strauss kommer i denna interaktiva e-kurs lägga grunden till dina och företagets förbättrade säljresultat. Köp denna e-kurs och sälj mer genom högre offertkvalité.
995 SEK

Tolka och förstå dina medmänniskor av det motsatta könet och nå självkännedom vilket på sikt kommer förbättra din förmåga att samarbeta och kommunicera över könsgränserna.
995 SEK
En crossoverkurs där du får samklang mellan teknik, pedagogik och kroppsspråk. Efter kursen kommer du lätt få fram en slagfärdig presentation.
995 SEK

Lär dig att få fram ditt budskap i skrift. Sänder du budskapet rätt paketerat så blir du läst. En crossoverkurs för dig som vill utveckla din skrivna kommunikation med datorn som vapen.
995 SEK
E-kurs av Jan de Laval för dig som vill skapa förutsättningar för bättre och meningsfulla möten.
995 SEK

Jan de Laval ger dig konkreta tips hur du förbereder dig och håller tal, vad som utmärker en bra presentatör, likväl som retorisk kunskap.
995 SEK
Bli bättre på att visionera ditt budskap. Du lär dig hur man bygger upp ett övertygande tal och hur olika delar hänger ihop. Jan de Laval lär dig alla retoriska knep som fungerat i århundranden.
995 SEK

Hur gör man egentligen för att få lite flyt och framgång i tillvaron? Jan de Laval visar dig hur du med övning och ihärdighet själv kan uppnå den konst som några få människor verkar vara födda med.
995 SEK
Visste du att du har mängder av kreativa egenskaper? Jan de Laval lär dig hur du utvecklar din inneboende skapandekraft.
995 SEK

Jan de Laval lär dig i den här e-kursen att tyda kroppsspråket och den underliggande betydelsen bakom olika ansiktsuttryck, kroppsställningar och gester.
995 SEK
Lär dig hantera din stress. E-kursen lär dig hitta reglagen att styra din stress så att du kan slappna av på jobbet och hemma för att få ut mer av livet.
995 SEK

Enkla övningar som gör underverk och sätter fart på de goda spiralerna som gör varje arbetsdag framför skärmen bättre!
298 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.