Adobe InDesignkurser med tips från våra guider.

Lär dig Adobe Createive suite CS4 11 e-kurser i ett paket !! Adobe InDesign är ett ledande program på marknaden för att skapa trycksaker och är perfekt lämplig för att göra snygga kundtidningar, kataloger och andra produktioner för tryck. Tidigare kallades detta område för Desktop Publishing, vilket med konvergensen inom mediamarknaden mer och mer i folkmun idag kallas för media publishing som följdaktigen är ett bredare begrepp. Även om trycksaksproduktionen minskar till följd av webbannonseringen så är Adobe InDesign en grundsten i alla professionella mediaproducenters kunskapsförråd. Det tillhör det man helt enkelt måste kunna. Utan trycksaker ingen Indesign och tvärtom. I Sverige gäller samma sak för våra interaktiva e-kurser. Ingen Adobeutbildning utan Klick Data. (Chalmers har t.ex våra kurser som undervisning i kursen Media Publishing för att ta ett exempel av många. Våra senaste ekurser är inspelade i Adobe InDesign CS4. De finns i en grundkurs med allmänna tips och en fortsättnings kurs där din guide går in på fördjupade kunskaper för att du med dessa ska kunna fokusera på innovativa idéer i ditt skapande och inte lägga fokus på hur du utför handgreppen i programmen.

Lär dig Adobe Creative Suite CS4 11 e-kurser i ett paket där våra Adobe InDesignkurser ingår !


I denna e-kurs lär du dig allt grundläggande kring Adobe InDesign CS4
995 SEK
Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i InDesign version CS6.
995 SEK

Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i Adobe Creative Cloud 2014!
995 SEK
Fortsättningskurs i Adobe InDesign CS4 fördjupar dina kunskaper inom programmet. Din Interaktiva Guide Kia Barwén visar dig de mer avancerade tipsen.
995 SEK

Microsoft och är ett registrerat varumärke av Microsoft Corp, USA. Adobe är ett registrerat varumärke av Adobe Corp, USA. Klick Data AB (publ) är ett utbildningsföretag som inte skall sammanblandas med dessa varumärken.
Alla utbildningar framtagna av Klick Data sedan 1992 i syfte att utbilda programvaror från programvaruleverantörer skall inte sammanblandas med produkter framtagna av ägare av dessa varumärken.
The course / e-course represented at this page is an independent education from Klick Data AB (publ) and is not affiliated with, nor has it been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation, Adobe Corp or any other software manufacture.