8.Admin A3 - Översikt på kunskap och payoff

 

Med en kompetensinvestering av Klickportalen K3 är det lätt att se payoff, utfall, användning och få översikt av personalens it-kunskaper via Admin A3.
Med en Sitelicens av Klickportalen K3 och modulen Admin A3 får utbildningsansvariga en översikt över kunskapsnivån med inventering av genomgångna kurser & tester och ekonomisk översikt/ payoff så att man lätt kan se om systemet lönar sig. Vilket det i regel gör fort. En tumregel är att en Sitelicens med Klickportalen K3 skall spara upp till 90% av utbildningskostnaderna på en treårsperiod. Utbildning som räckte till 10 räcker nu till 100, även om 100 inte kommer haka på och använda systemet från dag 1.

Investeringen gäller samtliga inom målgruppen, även om alla inte kommer att utnyttja Klickportalen K3. Några av våra kunder ser därför en investering i Klickportalen K3 främst som en försäkringskostnad. Man är försäkrad mot okunskap inom it-området och behöver inte lägga resurser på tidsödande behovsanalyser, dyra akututryckningar eller inhyrda konsulter när kunskap fattas. Om man t.ex. måste kunna Microsoft Projekt till på måndag lär man sig Microsoft Project till måndag med några enkla klick med musen i K3 och ett par timmar avsatta i lugn och ro.

Bygg upp basen i utbildningsmixen med Klickportalen K3

Klickportalen K3 blir sålunda basen i utbildningsmixen, dvs. ligger som botten i pyramiden på den löpande kompetensförsörjningen.

(Kontakta oss för en full demo- Modulen Admin A3 finns inte i vår öppna Skypedemo)

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!