6. Supportsystem med Sök och K3Direkt

Klickportalen K3 är ett suveränt it-supportsystem. Alla e-kurser i Klickportalen K3 är indexerade med 40000 sökbegrepp så du lätt hittar det du behöver.

 

Klickportalen K3 har eget supportsystem- En sökfunktion med över 40000 sökord inbyggd där du söka ett ämne direkt och hoppa in i rätt lektion.

Användaren hittar det enkelt i menyn inne i Klickportalen K3. Med sökfunktionen K3Direkt  finns samma funktion i Aktivitetsfältet till höger om Startmenyn. Med K3Direkt skapar alla förtetag ett minskat tryck på it-avdelning/ helpdesk/ kunniga medarbetare vilket spar stora pengar. Med en Sitelicens och nya funktionen K3Direkt i Klickportalen K3 kan alla fylla sina kunskapshål i sina it-program på några sekunder.

Sökfunktionen finns inne i Klickportalen K3 efter en inloggning som ett menyval.

Klick Datas sökfunktionen K3Direkt är en smart applikation som gör att du söker ett ord i aktivitetsfältet och hoppar direkt till det avsnitt som täcker ämnet du behöver lära dig mer om vilket kortar minsta motståndets lag ytterligare. Skriv ett ord i aktivitetsfältet.

Du kommer direkt in i K3 - aktivera kursavsnitt som täcker ämnet och lektionen startas- Lyssna och lär på några sekunder. Ingen attest från chefen om att få gå en dyr kurs om några månader bara för att du behövde repetera en viktig funktion du satt med för tillfället. Nyfikenheten driver dig. K3Direkt är en suverän funktion för alla som har satt sig in i undervisningsproblematiken. (Vi har ägnat 15 år åt detta ...)

Även i organisationer som fortfarande skickar folk på dyra kurser har de flesta förstått att repetition ÄR nödvändigt för att man bara minns 10-15% av det man lär sig på en vanlig kurs. Med sökfunktionen i Klickportalen K3 (via K3Direkt) får alla företag ett komplement efter genomförd utbildning. Kalla det supportsystem om ni vill.

Sök direkt i Aktivitetsfältet med Supportsystemet K3Direkt och hoppa in i rätt lektion på några sekunder. Klick Data erbjuder ett oslagbart utbildningssystem med Klickportalen K3 med en bredd i utbudet och med våra lärarledda undervisning direkt på skärmen som ingen annan erbjuder. Vi har undervisning som pedagogiskt hänger ihop för att man skall förstå helheten av vad man håller på med. Om man söker upp något snabbt på två minuter eller vill fördjupa sig från grunden en heldag.

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!