3. Rättvist!

Med en Sitelicens av Klickportalen K3 har alla tillgång till alla e-kurser vilket blir mer rättvist! Med en Sitelicens har alla anställda en personalförmån med rätt att gå alla eller (de av adminstratören) tilldelade / e-kurser från Klick Data under avtalsperioden. Utbildningsbudgeten fördelas således rättvist. ALLA på företaget får gå på kurs när de behöver/vill/kan. Två minuter när man behöver repetera eller två timmar när man vill ta en hel kurs. Hemma eller på jobbet. 365 dagar om året. Denna personalförmån gör att alla skall hänga med. Alltid. Och it-utvecklingen står inte still, så det kommer mängder av ny kunskap man måste fylla på varje år. Personalförmån är vad det kallas bland våra kundföretag.

"Eva, Johan och Karin fick gå på kurs i år. Otto, Sven och Gerd fick det inte- för de /kunde redan tillräckligt / hade inte tid/ behövde inte/ var sjuka /det fanns inte budget för dem..." Klickportalen K3 LMS är rättvis utbildning. En personalförmån med bara positiva effekter.

OBS. Administratören av K3 styr kursval och tillgänglighet fritt till varje individ eller grupp i Admin A3. Det innebär att alla olika företagskulturer kan finna sin form av tilldelning av kurser till individerna. Alla kurser i sortimentet till alla eller av administratören valda under speciella tider. När en ny kurs lanseras kan administratören enkelt godkänna tilldelningen till vilka han/hon väljer efter ett påminnelsemail från Klick Data. Administratören av K3 styr med sitt veto.

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!