1. Bättre access via intranätet/ webben

K3Klickportalen K3 ger dig dina e-kurser och tester direkt på webben vilket ger en rad fördelar!

 

Klick Datas e-kurser i webbläsaren och i Klickportalen K3 har öppnat många nya dörrar och gjort elearning till en del av kärnan av utbildningssatsningar i allt fler företag, organisationer, kommuner och individer sedan 2004.

Gå våra utbildningar var du än befinner dig i världen så länge du har en Internetanslutning med tillräcklig bandbredd, vilket har varit praktiskt möjligt sedan 2005 då Youtube slog igenom. Vi på Klick Data har aldrig gjort avkall på vår övertygelse av att en bra ekurs skall ledas av en riktig lärare. Vilket alla våra lärarledda guider och steg för steg instruktioner i hur dataprogram och affärskunskaper är i Klickportalen K3.

Med en Sitelicens får företaget en egen webbaccess med inloggning till Klickportalen K3 - med egen företagslogotyp på eget underbibliotek (www.klickportalen.se/@"företaget" eller www."foretaget".klickportalen.se. ). Den generella k3.nu räcker som adress om man vill vara 5 nedslag kort.

Klickportalen K3 vänder sig till företag där e-kurserna kommer som en välanpassad bit in i de befintliga HR-systemen (Human Resource), LMS-systemen (Learning Management System), LCMS- (Learning Content Management System), ERP-systemen (Enterprise Resource Planning), CRM- (Customer Relationship Management) och EK- systemen (Ekonomisystemen). Kunskapen och uppföljning med tester integreras i företagens normala it-miljö. Även andra e-learningssystem integreras väl med Klickportalen K3, som givetvis är SCORM- anpassad. Med SSO (Single Sign On) kan inloggning ske till vanliga intranätet och autoinloggning ske till K3.

Kort sagt. Företag som söker ett affärsstödsystem med fokus på kunskap och kompetens väljer K3. Varje modul i Klickportalen lever på sina egna meriter. K3 samverkar med andra lärplattformar och HR-system, även om Klickportalen K3 är ett komplett KMS (Knowledge Management System) som räcker och som inte behöver kompletteras med andra. K3 täcker era behov idag och framgent. Vilket allt fler företag upptäcker.
I mars 2016 passerade vi t.ex. 1,5 miljon (!) startade e-kurser sedan start för att ta ett exempel av vår rad av framgångar med K3. Välkommen !

Kontaka mig för full demo av Klickportalen K3

Hör av er till oss på tel. 08-667 4980 för en personlig demo av K3
via våra säljare som även ger er en offert baserat på era behov. 
Eller fyll i vårt kontaktformulär här så kontaktar vi dig.
Välkommen till elearning med Klickportalen K3!